Nieuw in Het Lab: een opnamestudio en extra coördinator

Geschreven doorPieter jan -14 juli 2023

Wild van audioproductie? Plannen om je eerste plaat op te nemen? Of op zoek naar een klankbord als muzikant? Het Lab is er voortaan ook voor audio-peeps!

We breiden Het Lab uit met een (opname)studio waar experiment met sound centraal staat. En er is ook een extra coördinator om de studio leven in te blazen: Pieter-Jan Cools.

Say hi!

Het Lab bouwt een opnamestudio met Pieter-Jan Cools from Het Lab on Vimeo.

Wat?

Een professionele opnamestudio om te experimenteren, te leren en proberen met alles wat met muziekproductie, geluid, sounddesign, studio-engineering, talentontwikkeling én producer-werk te maken heeft. 

VOOR WIE?

Van muzikanten en producers tot label-bazen in wording. En alles daartussen. We werken rond alle luiken van de muziek en geluidsindustrie.

WAAROM?

Om je klaar te stomen voor het professionele werk. Om je talent te ontwikkelen. Om andere creatievelingen te ontmoeten zodat samenwerkingen kunnen ontstaan. Om workshops te volgen. Om te experimenteren, te inspireren en vooral veel vette muziek te maken.

CREATIVE PEOPLE. WE KNOW YOU’RE OUT THERE. LET US DO THE BORING WORK, YOU DO THE ART.

MEEWERKEN?

De studio is momenteel in volle opbouw. Wil je meer weten of wil je hieraan meewerken of -denken? Contacteer pieter-jan@hetentrepot.be .

De studio van Het Lab kwam er met steun van het Departement Cultuur, Jeugd en Media van de Vlaamse Gemeenschap.

Related posts

14 juli 2020

11 OKT: Aftrap OPEN LAB seizoen

14 juli 2020

Workshops: Producer School & Ableton Live

14 juli 2020

OPEN LAB: Instapworkshop zeefdruk met Kristina Tchikin

Creatief Europese unie

In elkaar geknutseld door UNDEFINED