OVERLAP#1: Pieter Van Eenoge b2b Charlotte Peys

Geschreven doorWillem -05 juli 2023

**Bekijk hier de mini-docu over OVERLAP #1!**

In september start het Printlab, samen met het Videolab, met OVERLAP. Dat is een nieuwe reeks waarin we 2 illustratoren samenbrengen om samen te werken aan één illustratie. Ze hebben daarvoor één dag de tijd en krijgen al het materiaal van het Printlab ter beschikking. Ze kunnen zeefdrukken, risoprints maken, etsen, houtsnedes drukken, cyanotypes maken of “gewoon” tekenen en schilderen. Een soort b2b der illustratoren dus. Het proces zal telkens te bewonderen zijn in een korte docu. Het resultaat zelf kun je bekijken in Het Printlab.

#1: Pieter Van Eenoge b2b Charlotte Peys

Pieter Van Eenoge is een Brugse illustrator met een portfolio om U tegen te zeggen. Hij illustreerde onder meer voor The New Yorker, Vrij Nederland, De Morgen en Knack.

Charlotte Peys studeerde in 2014 af aan het KASK in Gent en heeft sindsdien niet stilgezeten. Ze illustreerde het boek “Soms Ben Ik Een Ontdekkingsreiziger” en won in 2019 samen met Kathleen Vereecken de Woutertje Pieterse prijs voor het kinderboek “Alles Komt Goed, Altijd”.

Wil je eens komen kijken hoe de twee gladiatoren de strijd aangaan met het witte blad? Kom gerust een kijkje geven in het Printlab op 10 september 2019. Je vindt ons nog steeds op hetzelfde adres: in de gebouwen van Het Entrepot, Binnenweg 4, 8000 Brugge.

Pieter Van Eenoge
Charlotte Peys

Related posts

5 juli 2019

11 OKT: Aftrap OPEN LAB seizoen

5 juli 2019

Workshops: Producer School & Ableton Live

5 juli 2019

OPEN LAB: Instapworkshop zeefdruk met Kristina Tchikin

Creatief Europese unie

In elkaar geknutseld door UNDEFINED