• #post

Het Ontwerp Van De Opnamestudio

Gepubliceerd op 15 februari 2024

Zo’n opnamestudio bouwt zichzelf natuurlijk niet!
Daarvoor zoekt Het Lab helpende handen.
Ben jij geïnteresseerd en wil je alles leren over studiobouw en akoestiek? Wil je mee werken aan dit project? Heb je zelf een bedroom-studio, of een repetitiekot waar de akoestiek niet optimaal is? Of wil je met je project band of idee een uitvalsbasis om al jouw geluid en muziek op te nemen? of om een eerste plaat op te nemen. Of om simpel weg sound-engineer te worden.
Sluit je dan zeker aan bij deze interessante ontmoeting!

De voorstelling gaat door op 6 november om 19u

Bij ons in het Entrepot

Op jullie boterham:

IDEAL ACOUSTICS heeft ons voorzien van een eerste ontwerp en komt ons die uitgebreid voorstellen op 6 november om 19u bij ons in het Entrepot.
We willen jullie de kans geven om mee inspraak te hebben in onze opnameruimte! Bands, artiesten , muzikanten, sound-engineers, producers, managers, bookers, en stielmannen unite yourself. Breng al die creatieve koppen samen, en laat ons samen een vette opnamestudio bouwen, waar al jullie muzikale dromen kunnen uitkomen.

Agenda:

– Info over Akoestiek en Studiowerk!
— Voorstelling van het ontwerp
– Zoektocht naar een bouwcrew

Het is en blijf een give and take project!
Hoe meer jullie je betrekken, hoe meer de studio ook van jullie wordt!

Hope to see you there!

<3

Heb je vragen?

Pieter-Jan is audioproducer en helpt je graag op weg met je audioprojecten. Hulp nodig bij het producen in FL Studio of Ableton Live? Op zoek naar workshops over modular synths? Advies nodig bij het releasen van je muziek? Pieter-Jan is je man.

STUUR PIETER-JAN EEN MAIL

Gerelateerd

Close