• #post

Overlap 5: Dieter Durinck En Victor Verhelst

Gepubliceerd op 15 februari 2024

OVERLAP is een docu-reeks van Het Lab. We sluiten twee kunstenaars een dag lang op in Het Lab. Ze mogen er terug uit als ze één gezamenlijk werk hebben gemaakt. Het artistieke proces wordt in beeld gebracht door het Videolab.

Voor deze vijfde b2b realiseerden Dieter en Victor ‘Auto Stylex’. Een zine als resultaat van een dag en nachtelijke overgave aan de technieken van het lab en meer.

Victor Verhelst

Victor Verhelst (1997) is een onmisbare speler in het hedendaags landschap der grafisch vormgevers. Hij maakt al jaren kleurrijke en door een stevige scheut psychedelica doordrenkte illustraties. Sinds zijn vertrek bij  Les Monseigneurs lijkt hij alleen nog meer gedreven te worden door een glich-achtige ongrijpbaarheid die in elk werk boeiend tot uiting komt.

Met de oprichting van zijn Riso studio MORISO, hebben we niets meer dan lof voor deze future classic. En als vanzelf glijd je in zijn wereld met betoverende texturen en kleuren. DE geschikte persoon om ons te inspireren en in ieder van ons een grafisch kantje te openen.

Gerelateerd

Close