• #post

Nieuw In Het Lab: Een Opnamestudio En Extra Coördinator

Gepubliceerd op 15 februari 2024

Wild van audioproductie? Plannen om je eerste plaat op te nemen? Of op zoek naar een klankbord als muzikant? Het Lab is er voortaan ook voor audio-peeps!

We breiden Het Lab uit met een (opname)studio waar experiment met sound centraal staat. En er is ook een extra coördinator om de studio leven in te blazen: Pieter-Jan Cools.

Say hi!

WAT?

Een professionele opnamestudio om te experimenteren, te leren en proberen met alles wat met muziekproductie, geluid, sounddesign, studio-engineering, talentontwikkeling én producer-werk te maken heeft.

 

VOOR WIE?

Van muzikanten en producers tot label-bazen in wording. En alles daartussen. We werken rond alle luiken van de muziek en geluidsindustrie.

 

WAAROM?

Om je klaar te stomen voor het professionele werk. Om je talent te ontwikkelen. Om andere creatievelingen te ontmoeten zodat samenwerkingen kunnen ontstaan. Om workshops te volgen. Om te experimenteren, te inspireren en vooral veel vette muziek te maken.

 

CREATIVE PEOPLE. WE KNOW YOU’RE OUT THERE. LET US DO THE BORING WORK, YOU DO THE ART.

 

De studio van Het Lab kwam er met steun van het Departement Cultuur, Jeugd en Media van de Vlaamse Gemeenschap.

MEEWERKEN?

De studio is momenteel in volle opbouw. Wil je meer weten of wil je hieraan meewerken of -denken? Contacteer Pieter-Jan.

STUUR PIETER-JAN EEN MAIL

Gerelateerd

Close